Ontdek de zyhtoloog in jou met onze biertastings

Verdiep je je liever eens wat verder in de bierwereld in plaats van enkel in het glas? Neem dan deel aan onze exclusieve ‘Masterclass Beer Tasting‘ in Makadam!šŸ» Zytholoog in David Aerts leert je alle zintuigen te prikkelen bij het drinken van dit vloeibaar goud.Ā 

Bar Makadam Grote Markt Mechelen Bierbar Craft Bieren Biertasting

Wat houdt een biertasting in?

Na een korte inleiding in het bierbrouwen gaan we samen op zoek naar het herkennen van smaken en hoe we deze kunnen intrepreteren. Aan de hand van onze eigen technische fiche gaan we vij biertjes blind proeven om ze vervolgens samen te analyseren. We verdiepen ons niet alleen in smaken, maar bespreken ook de inpaktĀ van de schuimkraag en hoe we deze moeten analyseren alsook hoe we onze neus verder kunnen prikkelen.

De basis principes van het bier brouwen komen eveneens aan bod. Zo ontdek je dat elke stap in het proces invloed heeft op de smaak. Beleef niet enkel een fijne avond, maar ga ook naar huis als een ware bier-geleerde.

Bar Makadam Grote Markt Mechelen Bierbar Craft Bieren

Formules

Bar Makadam Grote Markt Mechelen Bierbar Craft Bieren

4-10 personen

Wil je jouw meetings wat meer karakter geven? Dan kan je de Kerel-Room reserveren! In deze ruimte kan je tot 10 aanwezigen ontvangen.

ā‚¬35 per persoon
Bar Makadam Grote Markt Mechelen Bierbar Craft Bieren

+10 Personen

Plan je een bedrijfsevent, zoek een biertasting voor een grotere groep, een tasting op maat met Foodpairing? stuur ons gerust een bericht zodat we samen naar de beste formule kunnen zoeken.Ā 

Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan via het contactformulier hiernaast

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.